DRONE LIVE STREAMING

WE STREAMLIVE PERSPECTIVES

Opzoek naar professionele livestream beelden?

WE ARE READY FOR TAKE OFF

Dankzij het gebruik van drones kan DutchDroneViews unieke LIVE perspectieven bieden middels direct SDI of HDMI live feeds. De piloten van DutchDroneViews zijn gecertificeerd en hebben ruimte ervaring om op originele wijze live broadcasting of live streaming beelden vast te leggen. Bent u geïnteresseerd in het laten maken van drone beeld voor uw live broadcast of live stream uitzending? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

GIVE US A RING

VAN SCRIPT TOT LIVESTREAM

THIS IS HOW IT WORKS

WELKE LIVE BEELDEN

DutchDroneViews denkt graag met u mee over de manier waarop de live broadcast of live streaming beelden gemaakt kunnen worden. Wij bieden een direct SDI of HDMI live feed vanuit een uniek perspectief.

OPZETTEN VAN BASECAMP

De Dutchdroneviews piloten zorgen voor een goed voorbereid basecamp waar vandaan veilig gevlogen kan worden, met daarbij alle voorzieningen die getroffen moeten worden.

TEST CONNECTIVITEIT

De piloten zorgen altijd voor een grondige connectiviteitscheck en controle vluchten om verrassingen tijdens de livestream te voorkomen.

LIVE STREAMING

DutchDroneViews zorgt er voor dat de actie en spektakel via de livestream bij de kijkers thuis terecht komt. Zodat de kijkers kunnen genieten zelfs op afstand.

EINDELOZE STREAMING MOGELIJKHEDEN

FLY ANYWHERE, ANYTIME AND THRU ANYTHING

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

CHECKOUT OUR CHANNELS

×
×

Winkelwagen