BENIEUWD NAAR ONZE DIENSTEN?

IT'S ALL ABOUT UNIQUE PERSPECTIVES

Indoor Drone Video

Op spectaculaire wijze een schoolgebouw, theater, fabriek of kantoor in beeld brengen? DutchDroneViews vliegt met precisie in één take het gebouw door, om zo een digitale tour te creëren. Heb jij een geweldig idee en heb jij unieke perspectieven nodig? Laat het weten… binnen of buiten vliegen door een openstaand raam of tussen obstakels door de mogelijkheden zijn oneindig.

Drone Live Streaming

Voor de gediplomeerde dronepiloten van DutchDroneViews is het mogelijk om beelden SDI en HDMI Live te streamen vanuit de lucht. Een prachtig perspectief vanuit de drone kan de kijkers thuis meenemen in alle actie dat gebeurt op de locatie. Heb jij een live broadcast of live stream event die je op spectaculaire wijze in beeld wil brengen en aan de hele wereld wil laten zien? Neem dan gerust contact op met ons.

Drone Videografie

Dankzij het gebruik van drones kan DutchDroneViews unieke perspectieven bieden die met traditionele videografie niet mogelijk is. De piloten van DutchDroneviews zijn gecertificeerd en hebben ruimte ervaring om op originele wijze bewegende beelden vast te leggen.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

FLY ANYWHERE, ANYTIME AND THRU ANYTHING

GIVE US A CALL

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

CHECKOUT OUR CHANNELS

PRINTSHOP

CHECK OUT OUR AWESOME PRINTS